søndag, mars 20, 2011

i see dead people..

..walking around like regular people!


Den sjette sansen er en amerikansk film fra 1999. Filmen handler om barnepsykologen «Malcolm Crowe» (Bruce Willis) som forsøker å hjelpe en ensom og forstyrret gutt (Haley Joel Osment). Filmen fikk svært gode karakterer og ble nominert til seks Oscar, inkludert beste film, beste kvinnelige birolle (Toni Collette) og beste mannlige birolle (Haley Joel Osment), men vant ingen. Den ble også nominert til en norsk Amanda-pris for beste utenlandske film.

Dette er etter min mening den beste filmen som finnes!! Jeg har sett den mange ganger... og blir aldri lei! Den er derimot litt skummel og jeg er litt, veldig lettskremt... Da jeg og Solan hadde satt oss i sofaen på gutterommet i kjelleren klar til å se filmen skjedde det som ikke skal skje... Det kom et voldsomt bråk fra det andre kjellerrommet! Nå er jeg fullt klar over at Edvard (husbyggeren) også bor her, men han pleier å være grei... Dette han gjorde idag kalles IKKE grei! Men jeg tror han sto og flira... Sikkert artig å se min reaksjon da han reiv ned den fastskrudde verktøyplata fra veggen! Festlig! NOT!

1 kommentar:

Pia sa...

Da jeg leste overskriften din, tenkte jeg at "Nå har det klikka.." Men skjønte jo at dte var en film..Den er skummel og ekkel - jeg liker sånne filmer, samtidig som jeg blir livredd av å se dem...